Wente – Celebratory 135th Anniversary

 37,95

Wente Vineyards is het oudste, doorlopende familiebedrijf van het land. De wijnen zijn 100% geteeld en duurzaam gekweekt in de Livermore Valley, Sanfransico Bay en Arroyo Seco, Montery appellations. De wijnmakerij is eigendom van en wordt beheerd door de vierde en vijfde generatie van de Wente familie, die bekend staat om hun invloed op het maken van Chardonnay tot de best verkopende variëteit in het land, gebaseerd op talrijke prestaties in de afgelopen 130 jaar.

 

Op voorraad

Categorie Smaakkenmerken , ,

Ter ere van ons 135-jarig jubileum, zijn we verheugd om de lancering aan te kondigen van een speciale, beperkte 135-jarig jubileum feest Chardonnay. Deze wijn is een eerbetoon aan de opmerkelijke reis die begon in 1883, en gaat nog steeds door. Afkomstig uit onze landgoed wijngaarden in The Livermore Valley evenals Arroyo Seco, Monterey, onze Celebratory Chardonnay heeft een prachtig uitnodigend boeket, en tonen van appel, tropisch fruit en vanille, met een lange, rijke afdronk.

Huis

Land

Verenigde Staten

Streek

Californië

Druiven

Chardonnay

Jaar

2016

Inhoud

0,75

Alcohol percentage

13,5%

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.