Walhalla – Osiris Farm house Ale

 2,95

Walhalla is de jonge Amsterdamse microbrouwerij die de lievelingsbieren van de goden brouwt. Bieren zoals wij ze op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend. 
 
Brouwer Aart van Bergen begon met een huis vol ketels, maar dat huis was al snel te klein. Dus pakt hij het inmiddels wat groter aan. En met succes: zijn eerste bier Osiris won al de zilveren medaille op de Brussels Beer Challenge en Heimdall ontving de titel “Lekkerste Bockbier van Nederland”.
 
Inspiratie haalt Aart uit de Amerikaanse craft beer revolutie en fantasy films, boeken en games. De bieren krijgen hun uitgesproken smaken van unieke hop soorten en bijzondere granen. Al het artwork wordt gemaakt door illustrator Vincent Sapthu.

 

Op voorraad

Categorie Smaakkenmerken , ,

Een ongefilterde boerderij bier gebrouwen met de lokale gerst, spelt en haver. Rijkelijk sprongen we om met Cascade om je die fruitige aroma’s van limoen en perzik geven.

Huis

Land

Nederland

Inhoud

0,33

Alcohol percentage

7%

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.