Oude Kaap – Klassiek Rood

 6,95

De wijnen van Oude Kaap vinden hun oorsprong in de mooie Franschhoek Vallei, daar waar het steile Groot Drakenstijn-gebergte al sinds 1693 een zeer belangrijke factor is voor de productie van kwaliteitswijnen. Vastberadenheid, doorzettingsvermogen, passie en innovatie zijn al evenzolang de speerpunten van Oude Kaap en deze erfenis leeft nu voort in de nieuwe generatie wijnmakers op dit daadkrachtige Estate.

Voor de Oude Kaap wijnen heeft men de keuze uit het beste fruit van de gehele regio en men realiseert zich ook terdege dat de essentie van een goede wijn de kwaliteit van het fruit is.
Door middel van een strenge selectie van de druiven en intensief contact met de wijnboeren bepalen de wijnmakers op dit Estate welke cuves gekozen worden voor de Oude Kaap.

 

Op voorraad

Categorie Smaakkenmerken , ,

Jonge en zeer fruitige rode wijn, die al jarenlang een groot succes is vooral vanwege zijn fruitige en eenvoudige drinkgemak. Een wijn die eigenlijk iedereen lekker vindt.
Het rode kersenfruit van druiven zoals de Cinsault, Ruby / Cabernet en de Merlot springt naar voren. Aangevuld met een klein percentage Cabernet Sauvignon om deze wijn net wat meer ruggengraat mee te geven.

Huis

Land

Zuid Afrika

Streek

Franschhoek

Druiven

Cinsault, Ruby Cabernet, Merlot en Cabernet Sauvignon

Jaar

2015

Inhoud

0,75

Alcohol percentage

13,5

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.