Knipser – Kalkmergel Spätburgunder 2013

 29,95

Weingut Knipser gelegen in Laumersheim in het één na grootste wijngebied van Duitsland, Pfalz. Knipser is diverse malen uitverkozen tot beste wijnmaker van Duitsland.
Knipser staat bekend om zijn vele uitstekende wijnen van verschillende soorten druivenrassen zoals; Spätburgunder, St. Lauren, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Grauburgunder, Weissburgunder, Gewürztraminer en zelfs de Bordeaux druivenrassen Merlot en Cabernet Sauvignon!!
Een breed scala aan druivenvariëteiten, waarmee hij verschillende typen wijnen van stijlen als Bourgogne tot Bordeaux kan produceren uit één herkomstgebied. Daarom zullen wij zeker van Knipser als van de regio Pfalz heel veel goede dingen gaan horen.

 

Op voorraad

Categorie Smaakkenmerken , , ,

Assemblage van de beste Pinot Noir druiven afkomstig van verschillende ‘Kalkmergel’ houdende percelen van Knipser. Fluweel, lichtvoetig, zachte structuur, lange sappige finale. Wanneer je de wijn blind proeft zou je denken dat je een grote Bourgogne in het glas hebt.

Huis

Land

Duitsland

Streek

Pfalz

Druiven

Pinot Noir

Jaar

2015

Inhoud

0,75

Alcohol percentage

13%

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.