J.J.Prüm – Wehlener Sonnenuhr Kabinett 2011

 29,95

Weingut Prüm (Weingut Johan Josef Prüm) is een wijnhuis met een rijke geschiedenis, de wortels van de familie Prüm liggen al ruim 800 jaar in het Moezel gebied. In 1911 werd dit fameuze wijnhuis opgericht door Johan Josef Prüm en in 1920 begon zoon Sebastian mee te werken in het familie bedrijf. JJ Prüm is zonder twijfel het wijnhuis met de meest fameuze riesling wijnen met haast onbetaalbare uitvoeringen ertussen (in overzicht van 50 duurste wijnen ter wereld staat op nr 5. Joh. Jos Prüm Wehlener Sonnenuhr Riesling Trockenbeerauslese met een prijs rond de 10.000 euro!!

 

Op voorraad

Categorie Smaakkenmerken , ,

De Riesling Kabinett Wehlener Sonnenuhr Kabinett van JJ Prum heeft fraaie lente-achtige aroma’s van wit fruit. De wijn is zeer delicaat, licht en zeer stimulerend en prettig in de mond en een slok nodigt al snel uit to de volgende slok. De elegantie en goede structuur spat van deze wijn af. Een pracht Riesling met een pracht drinkvenster (nu-2025).

Huis

Land

Duitsland

Streek

Moezel

Druiven

Riesling

Jaar

2011

Inhoud

0,75

Alcohol percentage

9%

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.