Heart to Heart – Riesling

 13,95

Sinds 1988 zet Theo Haart zich in voor ware aard van de “Lage Piesporter Goldtröpfchen”. Zijn familie is hier echter al sinds 1337 actief! Met passie en veel vakmanschap maakt de sympathieke Theo Haart samen met zijn zoon Johannes wijnen met een zeer hoog internationaal aanzien. Er is export naar meer dan 25 landen. De opbrengsten bij Haart zijn laag (Max.50hl/ha). Er wordt met de hand geoogst en geselecteerd. De vergisting vindt spontaan plaats ( met de druif en kelder eigen gisten). Na een lange en koele gisting wordt de wijn 1 keer gefiltreerd en na 8 maanden rijping gebotteld. Er wordt zo min mogelijk ingegrepen in het natuurlijke proces.

 

Uitverkocht

Categorie Smaakkenmerken , , ,

Haart to Heart Riesling is een zogenaamde ‘feinherb’ wijn, hetgeen betekent dat de wijn restzoet heeft. De wijn is gemaakt door Reinhold Haart in het Moezelgebied en gezien de naam van deze Riesling, wil hij hiermee het hart van de mensen veroveren. Als je van halfdroge wijnen houdt, is dit wel een hele goede keuze. Deze Riesling Feinherb is heel vriendelijk en aangenaam van smaak, mooi in balans.

Huis

Land

Duitsland

Streek

Moezel

Druiven

Riesling

Jaar

2018

Inhoud

0,75

Alcohol percentage

12%

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.