Graham Beck – Brut Rosé

 13,95

Graham Beck Wines werd in 1983 opgericht toen Graham Beck de boerderij Madeba bij toeval kocht in Robertson op zo'n 175km van Kaapstad. Hij had het doel voor ogen om een wijnhuis van hoge klasse op te zetten. Het succes heeft zich uitgebreid met de aankoop van een tweede wijnhuis in Franschhoek. Inmiddels heeft Graham Beck Wines vier wijnhuizen in drie gebieden met een totaal van 386 hectare wijngaarden.
 
Robertson ligt op zo'n 175 km van Kaapstad, en het is een typisch stadje van de Breederivier wijnregio. Robertson Wine Valley is één van de vele Zuid-Afrikaanse wijn-routes. De Coastal Region van Stellenbosch, Paarl en Franschhoek is wellicht de bekendste Kaapse wijn route, maar Graham Beck Wines heeft ook de Robertson Wine Valley op de kaart gezet. Robertson maakt samen met Ashton, Bonnievale, McGregor en Montagu deel uit van het district Breederivier Wynlande (Breede River Winelands).

 

Uitverkocht

Categorie Smaakkenmerken , , , ,

Een moeiteloze mix van twee klassieke Cap Classique druiven Chardonnay en Pinot Noir, afkomstig van hun boerderijen in Robertson en Stellenbosch.

 
In de kelder gebeurt het persen van de druiven erg zorgvuldig, zodat alleen het beste kwaliteit sap wordt gebruikt voor fermentatie. De druivensoorten worden apart gefermenteerd.
 
Met zijn charmante zilverkleurige tint is deze klassieke Cap Classique flirterig en leuk. In de neus verwacht je tinten van frambozen en kersen. Het palet brengt een levendige maar fijne mousse, met subtiele rode bessen smaken die door de lichte zuren nog sterker naar voren komen. Gaat perfect gepaard met tapas en zeevruchten, zoals mosselen oesters en kreeft.

Huis

Land

Zuid Afrika

Streek

Robertson

Druiven

Pinot Noir, Chardonnay

Jaar

N.V.T.

Inhoud

0,75

Alcohol percentage

12%

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.