Jelle Lars Heijmans

Op 12 juli 2013 richtte ik Heijmans Wijnen op met als doel horeca en bedrijven te voorzien van kwaliteitswijnen uit eigen import.Met Domaine Weinbach, Domaine Pommier, Weingut Knipser, Maximin Grünhauser en Champagne Vazart Coquart voegde ik aardig veel kwaliteit toe aan de portofolio van Heijmans Wijnen.

 

Mijn grote liefde voor wijn is ontstaan vanuit de Horeca. In deze branche ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest en heb ik een prachtige leerschool gehad bij onder andere; Restaurant Inter Scaldes**, Restaurant Mijn Keuken*, Restaurant Infini en Restaurant Wolfslaar*. Bij deze toprestaurants kwam ik aanraking met de betere wijnen uit alle uithoeken van de wereld en werd een grote liefde geboren.

Mijn grote liefde voor wijn is ontstaan vanuit de Horeca.

Doordat de vraag steeds groter werd bij de particulierenmarkt, ben ik Heijwine.nl begonnen, om ook deze doelgroep van kwaliteitswijnen te voorzien. Naast de kwaliteit van onze wijnen staan ook de service, prijs/kwaliteit en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

 

Ik hoop dat wij u via Heijmans Wijnen of Heijwine enthousiast kunnen maken over onze wijnen en diensten. Wilt u meer informatie over onze wijnen of diensten, stuur gerust een email naar jelle@heijmanswijnen.nl of info@heijwine.nl.

 

Met ontkurkte groet,

 

Jelle Lars Heijmans

Sorry!

Je bent niet oud genoeg om deze website te bezoeken! Ben je het hier niet mee eens? Mail dan naar info@Heijwine.nl