Meest gestelde vragen HEIJWINE.NL

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd bij bestellingen boven de €150,-.

Bestellingen worden binnen vier werkdagen bij u thuisbezorgd. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Mogelijkheid 1, Betalen met iDEAL

Betaling is mogelijk via iDEAL. Bij betaling met iDEAL kunt u direct bij het plaatsen van uw bestelling de betaling voltooien bij uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Daarnaast bieden wij een extra voordeel, daar u vanaf bestellingen boven €150,- geen bezorgkosten hoeft te betalen, ook wanneer het aflever adres zich bevind in de gemeente Steenbergen (Noord Brabant) postcode 4651 is bezorging kosteloos.

Mogelijkheid 2, Betalen via overboeking

Mocht u niet beschikken over één van de online betaalmethoden, dan bieden wij u de mogelijkheid de betaling per overboeking te plegen.

Gebruik hiervoor een overschrijvingsformulier van uw (post)bank of de mogelijkheid binnen uw elektronisch bankierprogramma.

Bij ontvangst van betaling via bank of giro ontvangt u een bevestiging en verzenden wij de bestelde producten naar u toe met gespecificeerde factuur.

 

Retourneren

Wanneer u wijnen wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 7 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. U dient de wijnen in originele staat en ongeopend terug te sturen. U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin wij u de wijn hebben geleverd. U kunt de producten tot 7 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht terugsturen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening. Tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Indien u producten wilt retourneren, dient u contact op te nemen met info@heijwine.nl.

Heeft u verder nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar info@heijwine.nl of bel van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:00 naar 06-10857390

Veel plezier met uw wijnen!

 

Accordion Title

Empty section. Edit page to add content here.

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.