Algemene verkoopvoorwaarden HEIJWINE.NL

 

Artikel 1

Toepasselijkheid:
1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van HEIJWINE.NL zijn deze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
1.2 Het plaatsen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden onvoorwaardelijk accepteert.

 

Artikel 2
Overeenkomst en aanbiedingen:
2.1 Alle aanbiedingen van HEIJWINE.NL zijn vrijblijvend en HEIJWINE behoudt zich het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is, dan wel indien sprake is van publicatie- en/of drukfouten.
2.2 HEIJWINE.NL zal bestellingen geplaatst door personen van onder de 18 jaar niet in behandeling nemen.
2.3 Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, zal er contact met u worden opgenomen en u, eventueel, een alternatief worden aangeboden.

 

 

Artikel 3
Levering:
3.1 Bestellingen met een waarde vanaf euro 60,00 worden gratis bij u bezorgd. Bij bestellingen met een waarde van minder dan euro 60,00 geldt een bijdrage in de bezorgkosten van euro 7,95 per levering per adres. Wij bezorgen niet in het buitenland.
3.2 HEIJWINE verstuurt de bestelling zodra de betaling op rekeningnummer NL06RABO0137917654 ten name van HEIJMANS WIJNEN ontvangen is.
3.3 HEIJWINE.NL is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is, wordt er contact met u opgenomen voor wat betreft de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen geannuleerd.
3.4 Het risico tijdens het transport van het bestelde product is voor HEIJWINE.NL. Op het moment van aflevering van het product gaat het risico van het product op de afnemer over.

 

 

Artikel 4
Tarieven:
4.1 De vermelde prijzen van de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief bezorgkosten, tenzij anders vermeld.

 

 

Artikel 5
Reclames en aansprakelijkheid:
5.1 U heeft de verplichting om bij aflevering na te kijken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u HEIJWINE.NL hiervan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 48 uur na aflevering, per mail hiervan op de hoogte te stellen. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft HEIJWINE.NL de keuze de desbetreffende producten te retourneren en door de juiste producten te vervangen of te retourneren en de factuurwaarde ervan te restitueren.
5.2 Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, dan heeft u het recht het product binnen 7 dagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de originele verpakking inclusief het etiket van het product onbeschadigd is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.

 

 

Artikel 6
Diversen:
6.1 HEIJWINE.NL behoudt zich het recht voor deze voorwaarden ten allen tijde te wijzigen.
6.2 Afbeeldingen van flessen, etiketten of jaargangen kunnen afwijken.
6.3 HEIJWINE.NL behoudt zich het recht een opvolgende jaargang te leveren indien de aangeboden jaargang niet meer leverbaar is.
6.4 HEIJWINE.NL is onderdeel van Heijmans Wijnen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58359842 met BTW nummer: NL 153795025B01

Welkom op de website van Heijwine.nl. Om deze website te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn. Maak een keuze om door te gaan.